– Loon altijd op tijd
– Volop werk in jouw regio
– Veel eigen verantwoordelijkheid
– Leuke collega’s
– Betrokken organisatie
– Elke dag is anders
– Vaste uren mogelijk

Werken bij Techno Traffic Control

Techno Traffic Control is een platte organisatie in de breedste zin van het woord. We zijn een jong en fris bedrijf waar onze verkeersregelaars met veel plezier voor werken. Wij stellen ons graag flexibel op, zo bieden wij niet alleen 0-uren contracten aan, maar ook vaste uren contracten. Onze verkeersregelaars staan centraal en wij zullen er alles aan doen om jou als verkeersregelaar met plezier naar je werk te laten gaan. Samen zijn wij Techno Traffic Control en samen werken wij met alle plezier aan een leuke samenwerking. Met een leuk en hecht team staan wij altijd voor jou klaar!

Wij werken bij Techno Traffic Control samen als één groot team. Het gevoel van saamhorigheid is voor ons van groot belang. Zo voorzien wij onze verkeersregelaars van nieuwe bedrijfskleding en bestaat er de mogelijkheid om op termijn een bedrijfsauto te krijgen. Als verkeersregelaar bij Techno Traffic Control krijg je je loon altijd op tijd, werk je met leuke collega’s en zit je bij een betrokken organisatie. Wij bieden veel werk in jouw eigen regio, waardoor je niet ver en lang hoeft te reizen naar je werklocatie.

Het salaris als verkeersregelaar bij Techno Traffic Control is €11,90 bruto per gewerkt uur, exclusief vakantiegeld (8%) en vakantiedagen. All-in kom je dan uit op €13,88 bruto per gewerkt uur. Wij betalen wekelijks uit, omdat onze huidige verkeersregelaars dit het liefst hebben. Zo heb je elke donderdag netjes het geld op je rekening staan! Dit wordt geregeld door onze administratie die ook dagelijks open staat voor vragen over loonstroken, het salaris, vrije dagen etc.

Samen zorgen wij voor kwaliteit in verkeersveiligheid! Samen zijn wij Techno Traffic Control!

Heb jij vragen voor ons of wil jij ook bij ons komen werken? Voel je vrij om te reageren of neem contact met ons op met jouw vragen!

Goed salaris en altijd volop werk

Leuke collega’s en betrokken organisatie met korte lijntjes

Werk in eigen regio en veel eigen verantwoordelijkheid

Lekker buiten werken en elke dag is anders