Wat regelen wij

Landelijk bevoegde verkeersregelaars

TechnoTrafficControl biedt volledige ontzorging op het gebied van verkeersregeling. Wij stroomlijnen de verschillende verkeersituaties bij wegwerkzaamheden, evenementen, calamiteiten en op en rondom bouwplaatsen. Dit doen wij door allerlei verkeerstechnische maatregelen, maar vooral door de inzet van landelijk bevoegde verkeersregelaars. Wij verzorgen zelf de planning van onze mensen; u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Wij nemen alle zorgen omtrent verkeersregeling weg! Wij werken aan allerlei bouw en infra projecten. Hierbij verzorgen wij, in samenspraak met de uitvoerder, de gehele verkeersveiligheid. De  verkeersregelaars krijgen dagelijks instructies van de werkvoorbereiders. Een ervaren coördinator van TechnoTrafficControl stuurt gedurende de looptijd van het project alles en iedereen aan.

Op het gebied van evenementen regelen we alle verkeersregelaars die komen kijken bij het evenement. We kunnen daarbij zelfs al het werk uit handen nemen en het complete event van a tot z vormgeven. We bekijken wat de mogelijkheden zijn, waar eventuele knelpunten zitten en treden op als expert op het gebied van de aanvraag van vergunningen. Dankzij onze jarenlange contacten met gemeentes en overheden weten we van de hoed en de rand. Bij calamiteiten is de verkeersregelaar snel ter plaatse om al het verkeer in goede banen te leiden. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij grote branden en gaslekken. Bij TechnoTrafficControl is onze verkeersregelaar binnen afzienbare tijd op de juiste plaats.

 

Recensies

Techno Traffic Control is fijn om mee te werken en is een betrouwbaar bedrijf dat goed betaald.

Techno Traffic Control zorgt er altijd voor dat er goede verkeersregelaars worden geleverd!

Ik vind het erg prettig om voor Techno Traffic Control te werken. In samenwerking met fijne collega’s is het werk leuk!

TTC levert bij ons de verkeersregelaars en zorgt ervoor dat er representatieve mensen op de weg staan.

Je krijgt mooie kleding als verkeersregelaar en daarbij een goed salaris.
Ze zorgen dat alles top is geregeld.
Het team TTC als verkeersregelaar is vooral goed en leuk om mee samen te werken.

John

Ik vind het fijn om voor TTC te werken omdat ik in een wisselende werkomgeving met leuke collega’s samenwerk. Zo leer ik iedere dag weer iets nieuws en dat maakt het werk wel zo prettig!

Jaap

Door de afwisselende werktijden en plaatsen, je komt overal, je bent altijd buiten, is het een leuke baan. TTC is altijd correct met betalen, dus geen zorgen. Wil je een keer vrij, geen probleem. Moet je een keer langer werken, geen probleem. Het komt van 2 kanten.

Marjolein

 

Gemiddelde beoordeling: