Voorbereiding 2018 in volle gang!

Voorbereiding 2018 in volle gang!

TechnoTrafficControl is volop bezig met de voorbereiding voor 2018. Zo zijn we op kantoor bezig met het optimaliseren van de werkprocessen en het planningsproces. Verder zijn we, in samenwerking met Kia Romme en ReclameXperts, druk bezig met het voorbereiden van ons volledig nieuwe wagenpark voor 2018!

Uiteindelijk zullen bijna al onze vaste verkeersregelaars met onze nieuwe auto’s naar hun opdrachten gaan rijden. Daarvoor zijn de auto’s door Kia Romme van alle gemakken voorzien. Zo zit er een navigatiesysteem in, een achteruitrijcamera en uiteraard airconditioning. Daarnaast worden lichtbalken gemonteerd bovenop de auto’s, zodat we extra goed zichtbaar zijn. Deze worden binnenkort afgeleverd. Als kers op de taart zijn de auto’s door ReclameXperts bedrukt met reflecterende stickers! Alles voor de veiligheid van onze mensen en het verkeer!

Naast deze uitbreiding van ons wagenpark zijn we ook actief bezig met het uitbreiden van ons team. We zijn volop bezig met het werven en selecteren van nieuwe verkeersregelaars! Dus ben jij of ken jij nog een verkeersregelaar die ook in zo’n gave auto met lichtbalk wil rijden? Neem dan contact met ons op!