Verkeersregelaarsbijeenkomst 2018

Verkeersregelaarsbijeenkomst 2018

Afgelopen zaterdag hielden wij weer onze jaarlijkse verkeersregelaarsbijeenkomst! Vol trots ontvingen wij onze verkeersregelaars ditmaal niet op ons kantoor, maar in het Turfschip te Etten-Leur. De reden? Al onze toppers pasten inmiddels niet meer in een ruimte op ons kantoor! Het afgelopen jaar heeft Techno Traffic Control dan ook een flinke groei doorgemaakt. Wij zijn enorm trots op al onze TTC’ers die dit mogelijk hebben gemaakt!

Ook op de achtergrond is er veel veranderd. Zo hebben wij inmiddels een nieuw planningsprogramma in gebruik genomen en zijn we bezig om dit steeds verder te optimaliseren en uit te rollen. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in kleding, portofoons, lampen en auto’s. Zo zorgen we ervoor dat alles wat onze verkeersregelaars nodig hebben om optimaal hun werk te kunnen doen aanwezig is. 

Ook voor komend jaar zijn we weer vol energie om verder te bouwen aan onze kwaliteit in verkeersveiligheid. We gaan starten met een app voor onze verkeersregelaars en uiteraard ons best doen om ook voor onze klanten de ervaring zo optimaal mogelijk te integreren in ons nieuwe systeem. Door de grote vraag naar verkeersregelaars hopen we ook volgend jaar ons personeelsbestand weer uit te breiden.

2018 was voor ons een prachtig jaar. Op naar een hopelijk nog mooier 2019!