Sluit je bij ons aan!

– Altijd volop werk in jouw regio
– Vaste uren mogelijk
– Goed loon, altijd op tijd
– Betrokken organisatie

Solliciteer als verkeersregelaar


JaNee


JaNee


JaNee


JaNee

Ben jij verkeersregelaar en op zoek naar een leuk bedrijf dat altijd volop werk in jouw regio heeft en de mogelijkheid biedt tot vaste uren? Dan is TechnoTrafficControl iets voor jou! Als verkeersregelaar bij TechnoTrafficControl ben je voornamelijk bezig met het verkeer in goede banen leiden. Dit doe je bij verschillende verkeersituaties bij wegwerkzaamheden, evenementen, calamiteiten en op en rondom bouwplaatsen. Als verkeersregelaar bij TechnoTrafficControl krijg je je loon altijd op tijd, draag je veel verantwoordelijkheid met je mee, werk je met leuke collega’s en zit je bij een betrokken organisatie. Wij bieden  werk in jouw regio en biedt je de mogelijkheid tot vaste uren, dit is niet verplicht maar is wel een optie die wij onze verkeersregelaars bieden.

De sfeer binnen TechnoTrafficControl is erg gemoedelijk. Je hebt korte lijntjes richting het kantoor, waar wij altijd open staan voor vragen of andere opmerkingen. Wij zijn blij met aanpakkers die graag aan het werk willen en verantwoordelijkheid met zich mee kunnen dragen. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf, dus we verwachten van jouw als verkeersregelaar dat je het werk serieus en professioneel oppakt. Het salaris als verkeersregelaar bij ons is bruto 12,89 all-in per uur, dit is inclusief toeslagen. Bovenop dit bedrag komt standaard 0,50 netto. Ook wij nemen onze verantwoordelijkheden, zo betalen wij altijd het salaris netjes op tijd. Bij TechnoTrafficControl zijn zowel vaste als flexibele  uren mogelijk!

Als verkeersregelaar is het verplicht om een landelijke verkeersregelaarspas te hebben. Bij ons is, naast deze verkeersregelaarspas, ook een rijbewijs B verplicht. Heb je daarbij ook nog eigen vervoer? Dan heb je een groot pluspunt!! Als je een VCA hebt wordt dit zeker gewaardeerd (onze klanten stellen dit namelijk verplicht aan ons), maar niet verplicht om te solliciteren. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om je VCA via ons te behalen. Als je deze hebt behaald kun je aan het werk als verkeersregelaar voor TechnoTrafficControl!

Heb jij interesse om bij ons te komen werken? Voel je dan vrij om te reageren!

Recensies

Techno Traffic Control is fijn om mee te werken en is een betrouwbaar bedrijf dat goed betaald.

Techno Traffic Control zorgt er altijd voor dat er goede verkeersregelaars worden geleverd!

Ik vind het erg prettig om voor Techno Traffic Control te werken. In samenwerking met fijne collega’s is het werk leuk!

TTC levert bij ons de verkeersregelaars en zorgt ervoor dat er representatieve mensen op de weg staan.

Je krijgt mooie kleding als verkeersregelaar en daarbij een goed salaris.
Ze zorgen dat alles top is geregeld.
Het team TTC als verkeersregelaar is vooral goed en leuk om mee samen te werken.

John

Ik vind het fijn om voor TTC te werken omdat ik in een wisselende werkomgeving met leuke collega’s samenwerk. Zo leer ik iedere dag weer iets nieuws en dat maakt het werk wel zo prettig!

Jaap

Door de afwisselende werktijden en plaatsen, je komt overal, je bent altijd buiten, is het een leuke baan. TTC is altijd correct met betalen, dus geen zorgen. Wil je een keer vrij, geen probleem. Moet je een keer langer werken, geen probleem. Het komt van 2 kanten.

Marjolein

 

Gemiddelde beoordeling:

Leuke collega’s en betrokken organisatie met korte lijntjes