Medewerkersonderzoek!

Medewerkersonderzoek!

TechnoTrafficControl is dagelijks bezig met het verbeteren van haar dienstverlening. Daarvoor vinden wij het van groot belang dat onze eigen mensen tevreden zijn! Tijd dus voor een onderzoekje onder onze verkeersregelaars. Wat blijkt; iedereen is meer dan tevreden! We kregen een gemiddeld cijfer van maar liefst een 8,1.

Gemiddeld cijfer: 8,1!

Daarnaast hebben we de vraag gesteld of onze mensen ons weer zouden benaderen voor een nieuwe baan. 97% zei ja! De vraag of onze medewerkers ons zouden aanbevelen werd zelfs nog positiever beantwoord: 100% van onze medewerkers zou ons aanbevelen!

Tot slot vroegen we naar de tevredenheid op het gebied van planning en contact en wat het algemene beeld van TechnoTrafficControl is. Deze vragen hebben we gesteld op een schaal van 5 punten (slecht-matig-neutraal-goed-zeer goed).  Het algemene beeld is erg positief. 69% beoordeeld het als goed, 31% zelfs als zeer goed! Ook het contact wordt positief ervaren. 6% is neutraal, 81% een goed en 13% een zeer goed. De planning wordt ook positief beoordeeld. 22% beoordeeld de planning neutraal, 72% een goed en 6% zelfs een zeer goed.  De betaling krijgt de beste score: 31% vindt de betaling goed en 69% zelfs zeer goed!

Wij gaan als TechnoTrafficControl zijnde uiteraard niet bij de pakken neer zitten, maar er alles aan doen om deze goede scores in het volgende jaar nog verder te verbeteren, om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn! Onze medewerkers zijn hiervoor de kern. Daarom zijn wij ook erg blij dat onze medewerkers zo tevreden zijn!