Denny stelt zich voor!

Denny stelt zich voor!

Denny is inmiddels een aantal weken aan het werk voor Techno Traffic Control en wij vonden het tijd om hem kort te introduceren!

Denny is de laatste jaren werkzaam geweest als coördinator. Hij vindt het belangrijk om veel in contact te zijn met mensen en ervoor te zorgen dat het gehele proces van A tot Z goed verloopt. Een succesvolle dag in de ogen van Denny start met een lach op zijn gezicht en een positief gevoel als afsluiter. Als de administratie afgewerkt is, de planningen rond zijn en de mailbox leeg is, kan er met een goed gevoel teruggekeken worden naar de dag. Hij wil het liefst alles uit een dag halen wat erin zit en kansen die er zijn benutten. 

Denny heeft bij Techno Traffic Control de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren. Zo is de facturatie richting de klanten een aspect wat nieuw voor hem is. ‘Het is een echte uitdaging, waarbij nog veel mogelijkheden zijn om als bedrijf door te groeien’. Denny stelt dat het bedrijf zich onderscheidt met kwaliteit en nieuwe ontwikkelingen. Er is nog veel potentie en het is een echte uitdaging die met heel het team aangegaan moet worden.

In 2010 was Denny werkzaam als filiaalmanager bij een winkelketen in Nederland. Ze hadden één van de kleinste winkeloppervlaktes van Nederland. Desondanks werden we na een inhaalrace het beste filiaal van Nederland. Dit kwam mede door de tomeloze inzet en flexibiliteit van mijn team. Een bijzondere ervaring in de carrière van Denny. Het hoogtepunt tot nu toe bij Techno Traffic Control is, ondanks een volle planning, toch opdrachten kunnen vervullen van een klant. ‘De positieve reacties en het voldane gevoel zorgde voor een leuk hoogtepunt binnen dit mooie bedrijf’, stelt Denny. 

Wij wensen Denny veel succes!