Onze dienstverlening

Een duidelijke focus op vier belangrijke deelgebieden

TechnoTrafficControl biedt diverse verkeersdiensten aan, waarbij de focus ligt op vier belangrijke gebieden: bouw en infra, evenementen, calamiteiten en speciale projecten.

Bouw en infra
Wij werken aan allerlei bouw en infra projecten. Hierbij verzorgen wij, in samenspraak met de uitvoerder, de gehele verkeersveiligheid. We schakelen kundige verkeersregelaars in die dagelijks instructies krijgen van de werkvoorbereiders. Een ervaren coördinator van TechnoTrafficControl stuurt gedurende de looptijd van het project alles en iedereen aan. Zo werken wij samen met onze opdrachtgevers om te zorgen dat alle projecten probleemloos verlopen.

Evenementen
Op het gebied van evenementen regelen we alle verkeersregelaars die komen kijken bij het evenement dat u gaat organiseren. We kunnen daarbij zelfs u al het werk uit handen nemen en het complete event van a tot z vormgeven. We bekijken wat de mogelijkheden zijn, waar eventuele knelpunten zitten en treden op als expert op het gebied van de aanvraag van vergunningen. Dankzij onze jarenlange contacten met gemeentes en overheden weten we van de hoed en de rand zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dus bent u van plan een evenement te gaan organiseren? TechnoTrafficControl is uw partner!

Calamiteiten
Bij calamiteiten moet u denken aan bijvoorbeeld grote branden, gaslekken en explosies en het uitvallen van spoorwegovergangen. Het draait er dan voornamelijk om dat verkeersregelaars snel ter plaatse zijn om al het verkeer in goede banen te leiden. De meeste van onze medewerkers zijn zeer flexibel inzetbaar en erg betrokken, zodat het ons meestal geen moeite kost om de juiste personen in te schakelen. Wij zorgen er altijd voor dat binnen afzienbare tijd de juiste mensen op de juiste plaats staan.

Speciale projecten
Sommige opdrachten zijn zo specifiek, dat ze niet onder te verdelen zijn in bovenstaande categorieën. Vaak betreft het een combinatie van meerdere activiteiten die het geheel behoorlijk complex kunnen maken. TechnoTrafficControl durft echter elke uitdaging aan! We bijten ons graag vast in ingewikkelde materie zodat we nog beter kunnen laten zien waar we allemaal toe in staat zijn.