HR diensten

HR-dienstverlener op het gebied van techniek en verkeersveiligheid

TechnoTrafficControl is niet een op zichzelf staand bedrijf maar is onderdeel van TechnoGroup. TechnoGroup pakt speciale klantbehoeftes projectmatig aan en is actief met twee sterke divisies: TechnoTrafficControl en TechnoSelect. Samen hebben we één doel voor ogen, namelijk de beste vakmensen bij onze klanten inzetten. Nu en in de toekomst.

Wat kan TechnoGroup voor u betekenen?

TechnoGroup is opgericht in 1997 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een deskundige en betrouwbare HR-dienstverlener. We bieden uiteenlopende producten en diensten aan op het gebied van HRM en richten ons daarbij op technische- en verkeersveiligheidsvacatures op lbo- en mbo-niveau in Nederland en België.

TechnoSelect: gespecialiseerd in technische vacatures

De kracht van zusterbedrijf TechnoSelect is het effectief bij elkaar brengen van werkgevers en werkzoekenden. Uitzenden, detacheren, werven en selecteren: we verzorgen daar al jarenlang uiteenlopende dienstverbanden in de techniekbranche. Allemaal dankzij eigen specialisten die ervaren zijn in het doorgronden van de functie-invulling en het selecteren van de juiste kracht daarbij.

Meer weten over TechnoSelect? U kunt hun website hier vinden!